Over Ons

Bloemenkaartjes & Zo is een jong en startend bedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met het ontwerpen en uitgeven van bloemenkaartjes en aanverwante producten.

Onze jarenlange werkzaamheden in de Grafische branche geven ons de mogelijkheid om de aangeboden producten tegen een gunstig tarief aan te bieden. Wij ontwerpen onze kaarten en dergelijke zelf en besparen hierdoor veel kosten waardoor we de prijzen laag kunnen houden.

Wij bieden onze producten aan via onze webshop en onze mobiele App. We maken geen gebruik van dure accountmanagers die bij u langs komen om de producten aan te bieden en hierdoor kunnen we onze producten tegen een zeer aantrekkelijk tarief aanbieden.

Wij zijn voornemens om het assortiment continue te controleren en te vernieuwen waar noodzakelijk, ook zal het assortiment snel worden uitgebreid om er voor te zorgen dat er voor elke klant met zijn of haar eigen smaak een goed product te verkrijgen is.

Al onze producten die we aanbieden zijn gedrukt op milieuvriendelijk papier wat altijd een FSC certificaat met zich mee draagt. Onze verkoopdisplays en boxen zijn vervaardigd van milieuvriendelijk en kwalitatief hoogwaardig golfkarton en zijn bij bepaalde bestellingen gratis te verkrijgen.

Ook kunt u bij ons terecht voor alle andere soorten van drukwerk. UI kunt hierbij denken aan huisstijlen, brochures, kalenders, boeken etc. etc. etc.


Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u ons altijd bellen en/of mailen

Groetjes en tot ziens op onze webshop en onze App

Jolanda Smit

info@bloemenkaartjesenzo.nl

06 12714169